Eland actueel

lekker bezig
steeds meer schrijven
  • De eerste twee cursussen vertelkunst in Buurtkamer Costa en co in Amsterdam zijn ondertussen afgerond en waren een groot succes. De groepen willen unaniem doorgaan met vervolgcursussen, zodat die meteen weer volzitten. Je kunt nog wel meedoen met de nieuwe cursus vertelkunst, die start op woensdag 12 januari 2022. Deelname kost € 25 voor vijf woensdagmiddagen van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via www.buurtkamercostaenco.nl
alles wat je meemaakt draagt bij aan je ontwikkeling
coveropzet def..jpg

Boekpresentatie LOEMOEMBA 18 december 2021

14.00 – 17.00 uur De Nieuwe Anita, Frederik Hendrikstraat 111 1052 HN Amsterdam

Beste jij,

Hierbij nodigen we je uit voor de feestelijke lancering van mijn debuut Loemoemba. De Nieuwe Anita is een grote, goed geventileerde ruimte en biedt plaats aan 45 mensen met inachtneming van 1,5 meter afstand.
Een welkomstdrankje is gratis, je kunt de auteur en de uitgever ontmoeten en een paar fijne sprekers horen en zien. Natuurlijk kun je ook het boek kopen, desgewenst gesigneerd.

Na 18 december kun je het boek online bestellen bij abc-antroposofie.nl en vanaf januari 2022 ook bij je eigen boekwinkel.

Laat me gauw weten of je komt en met hoeveel, dan kan ik ervoor zorgen dat het niet te druk wordt. Dat kan door me te mailen: annemarie@de-eland.nl, of te bellen: 06-50524941.

Zie je graag op zaterdag 18 december!

Anne van Ginkel en John Hogervorst (uitgever)

  • Je kunt je nog aanmelden voor kundaliniyogalessen bij jezelf thuis. De live lessen zijn gestopt, maar ik maak nog wel een wekelijkse les die je thuis kunt meedoen, zo vaak als je wilt. Je betaalt €24,20 incl. BTW per maand, waarna je iedere week de opname van een nieuwe les in je mailbox krijgt. Aanmelden doe je door mij een mailtje te sturen.
  • Mijn uitgever vroeg me om een sprookjesboek te schrijven, een opdracht waar ik blij mee ben. Wellicht zo nu en dan een voorproefje in de nieuwsbrieven!
  • Voor het project ‘wij ouder wijzer’ in Amsterdam ben ik gevraagd om een ’train de trainer’ traject te ontwerpen, met oefeningen, bezielings- en bezinningsvragen, beweging en vertelkunst. Vanaf begin 2022 help ik ook met de uitvoering, ik kan niet wachten.
  • En de poppenkast is klaar! Ik kom graag op je feestje, op school of zelfs in een bedrijf. Mijn poppen komen uit de kast zodat ze levend kunnen interacteren met het publiek. Binnenkort meer hierover, met beeldmateriaal.