Eland actueel

lekker bezig
steeds meer schrijven
  • De eerste cursus vertelkunst in Buurtkamer Costa en co in Amsterdam is ondertussen afgerond en was een groot succes. De groep wil unaniem blijven voor een vervolg, zodat die meteen weer vol zit. Je kunt nog wel meedoen met de nieuwe cursus vertelkunst, die start op maandag 8 november. Deelname kost € 25 voor vijf maandagmiddagen van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via www.buurtkamercostaenco.nl
  • Mijn boek ‘LOEMOEMBA’ ligt bij de opmaak, naar verwacht is de boekpresentatie begin november, houd de nieuwsbrief in de gaten!
  • Op zondag 31 oktober verzorg ik samen met vuurman Andre Fritz een zweethut in het Drentse Dalerpeel. Thema is Samhain, Keltisch nieuwjaar. We vieren wat we geoogst hebben dit jaar en laten los wat we niet meenemen de winter in. Nog een paar plekken beschikbaar, dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn.
Alchemie is de elementen bij elkaar brengen en daarna transformatie ervaren
  • Je kunt je nog aanmelden voor kundaliniyogalessen bij jezelf thuis. De live lessen zijn gestopt, maar ik maak nog wel een wekelijkse les die je thuis kunt meedoen, zo vaak als je wilt. Je betaalt €24,20 incl. BTW per maand, waarna je iedere week de opname van een nieuwe les in je mailbox krijgt. Aanmelden doe je door mij een mailtje te sturen.
  • Mijn uitgever vroeg me om een sprookjesboek te schrijven, een opdracht waar ik blij mee ben. Wellicht zo nu en dan een voorproefje in de nieuwsbrieven!
  • Voor het project ‘wij ouder wijzer’ in Amsterdam ben ik gevraagd om een ‘train de trainer’ traject te ontwerpen, met oefeningen, bezielings- en bezinningsvragen, beweging en vertelkunst. Vanaf begin 2022 help ik ook met de uitvoering, ik kan niet wachten.
  • En de poppenkast is klaar! Ik kom graag op je feestje, op school of zelfs in een bedrijf. Mijn poppen komen uit de kast zodat ze levend kunnen interacteren met het publiek. Binnenkort meer hierover, met beeldmateriaal.