Human design

Van alle coachinstrumenten die ik onderzocht heb, en dat zijn er veel, vind ik Human Design het meest precies, het meest werkbaar.

Human Design gaat namelijk uit van de uniciteit van ieder individu en dat past goed bij het gedachtegoed van de Eland.
Op deze plek ga ik niet omstandig uitleggen wat Human Design is, daar zijn andere websites voor, zoals jovianarchive.com. Wanneer je me je geboortegegevens aanlevert kan ik een zogeheten ‘bodychart’ voor je aanmaken. Dat is jouw unieke blauwdruk, het is zeer onwaarschijnlijk dat er nog iemand is met dezelfde.
In je bodychart kunnen we zien welk energietype je bent en nog een heleboel andere dingen. Met één chart kan ik meer dan een week bezig zijn om hem helemaal te lezen, vandaar dat we ons beperken tot jouw vraag.

Overigens is Human Design een instrument voor mij, geen religie. Het spreekt me aan dat het systeem rekening houdt met de authenticiteit van elk mens en ook dat er geen guru bij is die je vertelt hoe je leven moet. Je wordt na een design reading uitgenodigd om te experimenteren met de dingen die uit je eigen chart naar voren komen. Dat kan veelomvattend zijn. De diepgang hangt af van je eigen vraag en kan variëren van voedsel- en leefstijltips tot ideeën over je loopbaan, je relaties en je gezondheid. Uiteindelijk gaat je design ook over jouw specifieke spirituele weg, maar het is niet nodig om tot op dat niveau te gaan. Overigens kunnen we het na een reading altijd hebben over mogelijke vervolgstappen.

Nieuwsgierig naar je eigen blauwdruk en wat je daarmee kan?

Een individueel consult kost € 100,-. Daarvoor lever je mij je geboortegegevens aan, d.w.z. je geboortedatum, -naam, -plaats, -tijd (als je die hebt). Daarnaast ook je vraag, probleem of onderzoeksonderwerp. Vervolgens neem ik een week de tijd om je chart goed te lezen en je mogelijkheden te onderzoeken.

Na een week spreken we persoonlijk af en toon ik je mijn bevindingen. Je kunt dan ook uitgebreid vragen stellen en waar nodig help ik je met ideeën om eventuele nieuwe zaken succesvol in je leven te integreren.

Als je vraag over een relatie gaat helpt het om ook de gegevens van de ander te hebben, dan kan ik zien waar en hoe jullie op elkaar inwerken. Je kunt natuurlijk beter samen komen. Voor relaties (stellen kan, maar ook 2 vrienden, een ouder en een kind, twee buren of 2 collega’s.) Een relatieconsult kost € 150,-

Als je met je hele team wilt komen, neem dan contact met mij op, zodat we kunnen overleggen hoeveel tijd er beschikbaar is en wat jullie doelen zijn.


Lees hier Ra’s woorden over Human Design