Trainer

Een groot deel van het werk van De Eland bestaat uit het geven van trainingen, workshops, cursussen en persoonlijke begeleiding.
Op het gebied van communicatie kun je in alle opzichten terecht, De Eland heeft ruime ervaring met trainingen in communicatieve vaardigheden zoals adviseren, onderhandelen, effectieve communicatie, geweldloze communicatie, feedback, lastige klanten, persoonlijke effectiviteit, presenteren en time management.

Communicatie en persoonlijke effectiviteit zijn sleutelwoorden voor De Eland. Vanuit een diepe liefde en groot respect voor de eigenheid van mensen werk ik graag aan het vergroten van mogelijkheden en welbevinden van deelnemers, cursisten en individuen.
Wanneer je prettiger wilt samenwerken met je team, je leidinggevende capaciteiten wilt uitbreiden, of wanneer je tegen problemen aanloopt, van welke aard dan ook, kan het een goed idee zijn om contact op te nemen.

Ik heb een holistisch beeld van de mens, dat wil zeggen dat je fysieke problemen bijvoorbeeld, of financiële, of moeilijkheden in (familie-)relaties, kunnen verbeteren of verdwijnen door met jou te werken aan de hele mens die je bent. Ik zal jou, of jullie, altijd begeleiden in het terugvinden van je eigen kwaliteiten, zodat je jezelf niet alleen op korte termijn uit de nesten weet te werken, maar ook voortaan weet hoe je vergelijkbare problemen kunt voorkomen.

Trainingen van De Eland zijn altijd interactief. Dat betekent dat we beginnen bij de vraag van de opdrachtgever en die van de deelnemers. De Eland heeft vele methodieken in huis, zodat het altijd lukt om aan te sluiten bij de beleving en de manier van leren van de deelnemers.

Één van de methodes die De Eland in huis heeft om jou beter in je eigen kracht te zetten is Human Design

Een andere methode van De Eland is werken met metaforen, opstellingen, lichaamswerk of gespeelde situaties. Deze methode is vooral geschikt voor het verkrijgen van diepere inzichten. Teamleden die met deze methodes werken  zijn nadien meer betrokken bij elkaar, effectiever en, wat het belangrijkste is, ze genereren meer plezier en energie bij het uitvoeren van hun werk.