Steunpunt voor Sterrenkinderen

Ben jij ook zo iemand die vaak aanvoelt wat een ander beweegt? Die opspringt om te helpen terwijl die ander zich er niet eens van bewust was dat hij of zij een signaal uitzond? Heb je bijzondere dromen? Kijk je wel eens in de toekomst? Raak je gemakkelijk overprikkeld? Hou je van natuur? Van harmonie? Van diepgang en echtheid? Voel je je vaak slecht begrepen of niet gezien? Word je wel eens moedeloos van deze tijd waarin angst en materie mogen regeren?

Grote kans dat je ook een sterrenkind bent, een term die ik voor het gemak als verzamelnaam gebruik voor indigo-, regenboog-, nieuwe tijds-, kristal- en al die andere kinderen van deze tijd, die vaak allang geen kind meer zijn, zoals ikzelf. Ik heb mij lang, heel lang eenzaam gevoeld en ben veel op zoek geweest naar wat mij anders maakte dan anderen. Ik zocht zelfs naar wat er aan mij mankeerde. Groot was dan ook de opluchting toen ik op een dag mezelf herkende in een beschrijving van nieuwe tijds kinderen.
Nu is het mijn beurt om er voor jou te zijn als je daar behoefte aan hebt. Laten we eerst een gesprek voeren. Je kunt me vertellen waar je tegenaan loopt. Als je wilt bekijken we je human design, zodat je zicht kunt krijgen op je eigen unieke talenten. Veel mensen weten het nog niet, maar op een dag is de hele mensheid net als wij. Het is mijn wens om bij te dragen aan dat je je fijn voelt in je leven en dat je je talenten kunt inzetten, in plaats van dat je het gevoel hebt dat je ze weg zou moeten drukken.

Omdat je een nieuwe tijdskind bent bied ik geen vast programma aan. Ik beschik over veel instrumenten en mogelijkheden, we zien of het klikt en of er iets bijzit dat bij jou past. We kunnen kijken naar hoe je je energie gebruikt, naar je voeding en beweging, of naar je omgang met de spirituele wereld, je gedachtepatronen, je problemen en je energiebronnen.
Als er behoefte aan is kunnen we op termijn met meerderen samen komen om plannen te maken, uit te wisselen en leuke dingen te doen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Je kunt me mailen op annemarie@de-eland.nl als je meer informatie wilt.