Toverwerk

Soms heb je alles al geprobeerd en lijkt het erop dat niets helpt. Of het helpt eventjes en keert dan weer terug. De kans is dan groot dat er iets scheef zit in je familieverhoudingen, meestal zonder dat je daar weet van hebt. Of je hebt last van een zogeheten lifter, energie van een al dan niet overleden ander.

Deze dingen kun je niet met je fysieke oog zien, maar gelukkig is er wel wat aan te doen. Ik begeleid, vaak samen met Laura Kalisvaart, trancereizen en familieopstellingen. Tijdens een trancereis begeleid ik je zodat je zelf contact kunt maken met iets of iemand in je energieveld. Als je dit eens mee wilt maken ben je welkom: iedere maand op de zaterdag die het dichtst bij de volle maan valt geven wij deze helingssessies in Deventer, je kunt je opgeven bij mij als je daar bij wilt zijn.

Familieopstellingen maken vaak zichtbaar waar iemand nog de taak, of het karma, van iemand anders draagt. Soms zijn er dingen onuitgesproken, of blijven liggen, vaak al generaties lang. Door in het energieveld van de betreffende familie te stappen verwoordt de representant waar het aan schort, of maakt dat zichtbaar door verplaatsingen en/of lichaamshoudingen. Op die manier kunnen we elkaar helpen om verstoringen weer vlot te trekken, oude zaken te vergeven en daardoor de stroming weer op gang te brengen.

Dit werk is magisch en iedereen kan het. Bovendien werkt het enorm verbindend, als je een paar uur lang iemands moeder of broer bent geweest, heb je van binnenuit iets geproefd van waar diegene vandaan komt. Bovendien resoneren alle thema’s bij ons allemaal. Je staat nooit voor niets op die plek en ontdekken dat anderen ook bekend zijn met jouw worstelingen verzacht en verbindt. Zo maken we de wereld weer een beetje vrediger.

We zijn voornemens om de opstellingen maandelijks te laten plaatsvinden. Afhankelijk van de ruimte die we daarvoor vinden worden de kosten 50 tot 65 euro pp, voor een zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Als je geïnteresseerd bent, laat me dat dan weten, dan plaats ik je op de lijst van mensen die een uitnodiging ontvangen. Als het bedrag voor jou een onoverkomelijk probleem is, neem dan ook contact op, meestal vinden we een oplossing.

Nieuwsgierig geworden? Bel 06-50524941, of mail mij: annemarie@de-eland.nl.
Ik kijk ernaar uit om je te zien!